Yuwie ( Bersosial sambil buat duit)

Salam sejahtera.. Bagaimana pembaca-pembaca sekalian? Sihat sejahtera? Pada post kali ini saya akan mengulas mengenai YUWIE. Adakah program kali ini adalah program buat duit online yang sah ataupun bisnes penipu ataupun bisnes scam?


YUWIE membayar kita sebanyak mana page kita akan di view oleh orang lain. 1000 view akan di bayar USD 0.5 . Untuk berjaya dalam YUWIE, saudara harus mencari seberapa banyak referral untuk mempercepatkan view. View rakan anda turut dikira sebagai view anda . anda boleh mencari referral hingga level 10 ke bawah. Sila lihat jadual dibawah berkaitan bagaimana mereka membuat duit dengan YUWIE.

You 10 % x $ 0.5 = $ 0.05
Level 1 10 % x 3x $ 0.5 = $ 0.15
Level 2 10 % x 9 x $ 0.5 = $ 0.45
Level 3 10 % x 27 x $ 0.5 = $ 1.35
Level 4 4 % x 81 x $ 0.5 = $ 1.62
Level 5 4 % x 243 x $ 0.5 = $ 4.86
Level 6 4 % x 729 x $ 0.5 = $ 14.58
Level 7 4 % x 2187 x $ 0.5 = $ 43.74
Level 8 4 % x 6561 x $ 0.5 = $ 131.22
Level 9 10 % x 19683 x $ 0.5 = $ 984.15
Level 10 30 % x 59049 x $ 0.5 = $ 8857.35

Total = $ 10,039.52


Ini adalah amaun yang bakal saudara terima dengan mencari 10 orang referral.. YUWIE boleh diibaratkan seperti FACEBOOK, MySpace, dan Tagged. Tapi yang membezakan adalah YUWIE membayar untuk anda

Mengapa mereka membayar untuk anda? Kerana di atas kesudian anda untuk melihat iklan2 dari pihak penaja mereka. Dengan membuat program seperti ini, YUWIE dapat mempercepatkan peningkatan populariti laman web dia dan makin ramailah orang yang ingin beriklan di YUWIE..


Nak tengok payment diorang? Ada dalam blog yuwie.. kamu boleh tgk mereka mendapat wang dari YUWIE. terbanyak yang pernah saya lihat adalah USD 3000.


SO , kesimpulannya.. penyiasatscam telah melabel kan YUWIE sebagai program buat duit online yang boleh dipercayai dan bukannya bisnes scam.


Daftar la kat sini


www.yuwie.com
1 Response
  1. kakchik Says:

    salam tenteraangin.
    patut le terbau je pizza kakchik ya, sebab hidup dlm angin, semua bau dpt hidu kan?
    menarik maklumat ni tapi kakchik malas nak sertai mana2 iklan jana duit kecuali nuffnang.
    bagus usaha tenteraangin buat review pengiklan2 tu.